Lainojen yhdistäminen on helppoa ja usein taloudellisesti järkevää

lainojen yhdistäminen - maksuton hakemus

Kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat kasvavat helposti taloudelliseksi rasitteeksi. Lainojen yhdistäminen on helppoa ja usein taloudellisesti järkevää ja jo muutaman pienemmän lainan poismaksaminen voi tuoda satasien säästön. Nykyiset pienlainat tai luottokorttilainat voi yleensä aina maksaa kuluitta pois (tarkista maksuehdot lainan myöntäjältä), joten lainojen yhdistämisen voi tehdä milloin tahansa.  Yhdistämällä lainat yhdeksi kokonaisuudeksi sinun ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja moneen kertaan. Pelkästään tämä tuo jopa useiden satojen eurojen säästöt vuodessa. Vertailemalla eri lainatuotteiden korkoja löydät itsellesi edullisimman ratkaisun.

Lainojen yhdistely kannattaa aloittaa listaamalla nykyiset lainat ja niiden kuukausimaksut. Nykyisten lainojen tiedot saa yleensä selville viimeisimmästä laskusta tai kysymällä suoraan lainan myöntäneestä yrityksestä. Kun nykyisten lainojen määrä on selvillä, niin seuraavaksi kannattaakin jo pyytää lainatarjoukset yhdistelylainasta. Lainatarjouksista käy ilmi yhdistelylainan määrä, korko, kuukausierä ja muut kulut. Kun olet vertaillut tarjouksia ja valinnut itsellesi parhaimman lainan, voit nostaa valitsemasi yhdistelylainan. Yrityksestä riippuen yhdistelylaina maksetaan joko suoraan asiakkaan tilille tai lainan myöntänyt yritys maksaa vanhat velat asiakkaan puolesta pois. Tarkemmat ehdot selviävät lainatarjouksesta.

Esimerkki:

Anna yhdisti kolme kulutusluottoa, yhteensä 10 000 euroa, yhdeksi lainaksi. Ennen yhdistämistä Anna maksoi kuukaudessa yhteensä 840 euroa lainan lyhennyksiä ja lainanhoitokuluja.

Yhdistämisen jälkeen Annan kuukausierä on 250 euroa. Samalla Annan säästää 25 euroa lainanhoitokuluja kuukaudessa, eli 300 euroa vuodessa. Esimerkin todellinen vuosikorko on 11,0%.